Företaget valde då att stänga ned hela plattformen för att minimera riskerna för användarna. Systemen är nu säkrade, skriver företaget i ett mejl till TT.
Den tekniska utredningen fortsätter dock, för att kontrollera om någon användardata har påverkats under den korta tid trafiken var omdirigerad.